h

demonstratie/manifestatie CETA/TTIP

Komende zaterdag 22 oktober vindt er in Amsterdam (Museumplein 13 uur) een grote demonstratie/manifestatie plaats tegen CETA/TTIP.

De demonstratie is georganiseerd door een coalitie van maatschappelijke organisaties (Transnational Institute, SOMO, Milieudefensie, Greenpeace, Foodwatch en de FNV). De SP ondersteunt dit initiatief van harte en roept haar leden op om aan het protest deel te nemen. Juist nu de sociaal-democraten vrijwel overal in West-Europa hun bezwaren tegen CETA opgeven en minister Ploumen en de Nederlandse regering tot ondertekening van het vrijhandelsverdrag over willen gaan, is het belangrijk dat zoveel mogelijk partijgenoten en andere Nederlanders laten zien en horen dat zij zich tegen dit soort vrijhandelsakkoorden keren.

 

Zie ook www.ttipalarm.nl voor meer info

In overleg met de organisatie lopen we als SP in een apart blok (met een mooi spandoek, 40 vlaggen en flyers). Wij verzamelen voor 13 uur bij de SP-bus die naast de Soepexpress die op het Museumplein staat. Wij hopen daar zoveel mogelijk SP'ers te zien.

Datum en tijd: 
zaterdag, 22 oktober, 2016 - 13:00
Waar: 
Museumplein Amsterdam

U bent hier