h

Nieuws van de afdeling

4 juli 2018

SP wil duidelijkheid over gevolgen EU-belastingmaatregel voor huurders

De SP-raadsfractie is bezorgd over de gevolgen van de extra belastingen die woningcorproratie Stadlander krijgt opgelegd, als gevolg van de Europese ATAD-richtlijn. Raadslid Carlo van den Aarsen vindt het 'bizar' dat de corporatie getroffen wordt door een regeling, die bedoeld is om belastingontduiking door multinationals tegen te gaan. En uiteindelijk komt dit ten laste van de huurders. "De SP-fractie maakt zich zorgen of onze corporaties op deze manier kunnen voldoen aan hun maatschappelijke opdracht", zo schrijft de SP vandaag in een brief aan het college van B&W. Die opdracht is: "Het bouwen van voldoende betaalbare huurwoningen, het zorgen voor betaalbare huren en het opknappen van woningen in gemeente Bergen op Zoom."

Lees verder
5 april 2018

SP is weer terug in de raad

Foto: carlo

Na jaren van afwezigheid is de SP weer terug in de gemeenteraad van Bergen op Zoom. Maar liefst 1292 mensen hebben in Bergen op Zoom op de SP gestemd, wat goed is voor 1 zetel. Raadslid Carlo van den Aarsen : ‘Het geeft aan dat er plek is voor de SP in onze gemeente, sterker nog, ik heb het gevoel dat de SP nog flink kan gaan groeien de komende jaren’. Van den Aarsen gaat een authentiek en onversneden SP geluid laten horen. ‘Betaalbare en fatsoenlijke woningen voor iedereen, geen marktwerking in de zorg en het behouden van voorzieningen in Bergen op Zoom, Lepelstraat en Halsteren.

Lees verder
4 januari 2018

SP steunt de stakers in Bergen op Zoom

Foto: SP

Vandaag staken buschauffeurs voor fatsoenlijk loon en minder werkdruk.

Lees verder
14 oktober 2017

SP in actie voor pinautomaat en brievenbus

Foto: Carlo van den Aarsen

SP Bergen op Zoom is afgelopen zaterdagochtend in gesprek geweest met de bewoners rondom de afgesloten pinautomaat aan de Rondsel op de Schans. Deze pinautomaat is plots afgesloten wegens veiligheidsredenen.  Onder de bewoners is er begrip voor de veiligheidsoverwegingen, maar zij zien graag een alternatief hiervoor.

Lees verder
4 oktober 2017

SP-leden stellen lijst vast en kiezen Carlo van den Aarsen als lijsttrekker.

Afgelopen dinsdagavond hebben de leden van SP Bergen op Zoom Carlo van den Aarsen unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Lees verder
3 oktober 2017

Onze drie SP kanjers voor de gemeenteraad 2018 in Bergen op Zoom

Foto: SP

De eerste drie op lijst voor de gemeenteraad in 2018.

Lees verder

Pagina's

U bent hier