h

Nieuws uit 2003

20 december 2003

SP Bergen op Zoom maakt € 125,- over naar Stichting "Tussen Wal en Schip"

Zaterdag 20 december stonden we met een kraampje op het Gouvernementsplein.

Lees verder
9 december 2003

Behandeling Wwb te snel.

De SP vindt de haast waarmee de Wet Werk en bijstand (Wet Water en brood) nog voor de jaarwisseling behandeld moet worden ongepast.

Lees verder
7 december 2003

Commissie Maatschappelijke Dienstverlening en Cultuur behandelt WWB.

De commissie Maatschappelijke Dienstverlening en Cultuur van de gemeente Bergen op Zoom, zal op dinsdag 9 december tijdens haar vergadering onder andere de Nota van de Wet Werk en arbeid bespreken.

Lees verder
24 november 2003

Bergse SP wil geen Wet water en brood

De Socialistische Partij (SP) is in Bergen op Zoom een actie gestart om te komen tot een gemeentelijke invoering van de Wet werk en bijstand (Wwb), door de SP de 'Wet water en brood' genoemd.

Lees verder
24 november 2003

Folder WwB

Wat betekent het voor u?
Op 1 januari 2004 gaat de Wwb in, de "Wet werk en bijstand", of, zoals wij hem noemen, de 'Wet water en brood'. De nieuwe wet betekent: weinig waardering voor mensen zonder betaald werk, nagenoeg geen bestrijding van de armoede en minder mogelijkheden om werklozen naar een betaalde baan te begeleiden. De nieuwe wet maakt Nederland een stukje minder beschaafd!

Lees verder
14 november 2003

Ozb twee pct extra omhoog

De onroerend zaakbelasting gaat in 2004 twee procent extra omhoog. Dat heeft een meerderheid in de gemeenteraad gisteravond beslist.
De verhoging komt daarmee op 3,25 procent. De raad besloot ook dat de Zalmsnip volgend jaar volledig wordt uitbetaald. B en W wilden de Zalmsnip in 2004 halveren. Dat zag de raad niet zitten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier