h

Nieuws uit 2021

15 december 2021

Demonstratie tegen sluiting Bravis Bergen op Zoom

Foto: onbekend

Actiecomité Red Bravis Bergen demonstreert donderdagavond voor behoud van het ziekenhuis en de huisartsenpost in Bergen op Zoom. Een groep actievoerders komt om 18.30 uur bijeen voor het gemeentehuis. Wees erbij en help sluiting te voorkomen...

Lees verder
13 december 2021

Red Bravis Bergen lanceert petitie!

Foto: SP

Het actiecomité Red Bravis Bergen, dat strijdt voor het behoud van het ziekenhuis en de huisartsenpost in Bergen op Zoom, heeft een petitie gelanceerd. Hiermee vragen ze in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen opnieuw de aandacht voor de sluiting van het ziekenhuis en de huisartsenpost in de gemeente. 

Lees verder
4 december 2021

College geeft antwoord op de vragen over de speeltuin Pater Dehonlaan

Op dinsdag 19 oktober is Theo de Jong op bezoek geweest bij enkele verbaasde bewoners die vragen hadden over de eerder onverwacht verdwenen speeltuin in hun straat. Naar aanleiding hiervan heeft Theo hierover vragen gesteld aan het college van B&W. Deze vragen zijn intussen door hen beantwoord en is er duidelijkheid.

Lees verder
24 oktober 2021

Regio conferentie met een speciaal moment voor onze voorzitter

Zaterdag 23 oktober zijn 5 van onze leden naar de regiocongres geweest van Noord-Brabant. Hierbij was ook ons kersverse jongerenlid Lars Pastoor aanwezig. Hij staat op de 13de plek van de kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Bergen op Zoom. Hij heeft speciaal voor ons een klein verslagje geschreven over hoe hij deze dag heeft beleefd.

Lees verder
21 oktober 2021

Das pech... speeltuin weg!!

Zo ga je 's-ochtends naar school en als je daarvan thuiskomt is de speeltuin ineens weg. Dit overkwam de kinderen rondom de speeltuin in de Pater Dehonlaan enige tijd geleden. Heel de buurt is verbaasd, omdat hiervan niets bij hen bekend was gemaakt.

Lees verder
14 oktober 2021

Rijd mee met de bus naar de Woonopstand vanuit Bergen op Zoom

Foto: www.woonopstand.nl / www.woonopstand.nl

Iedereen zegt dat de wooncrisis aangepakt moet worden. Maar ondertussen wordt de woningnood alleen maar erger en de huizen duurder en slechter. Politici leverden onze volkshuisvesting over aan de markt, waardoor beleggers en huisjesmelkers maximaal winst maken op woningen. Het is tijd dat de politiek ingrijpt en weer gaat doen wat ze moet doen: het recht op een goed en betaalbaar huis voor mensen garanderen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier