h

Rijd mee met de bus naar de Woonopstand vanuit Bergen op Zoom

14 oktober 2021

Rijd mee met de bus naar de Woonopstand vanuit Bergen op Zoom

Foto: www.woonopstand.nl / www.woonopstand.nl

Iedereen zegt dat de wooncrisis aangepakt moet worden. Maar ondertussen wordt de woningnood alleen maar erger en de huizen duurder en slechter. Politici leverden onze volkshuisvesting over aan de markt, waardoor beleggers en huisjesmelkers maximaal winst maken op woningen. Het is tijd dat de politiek ingrijpt en weer gaat doen wat ze moet doen: het recht op een goed en betaalbaar huis voor mensen garanderen.

Dat krijgen wij niet alleen voor elkaar. We moeten samen van ons laten horen. Kom daarom ook naar de woonopstand op zondag 17 oktober om 14 uur aan het Afrikaanderplein in Rotterdam! Ben jij erbij? Laat het ons weten, dan houden we je op de hoogte van de informatie over de demonstratie. Ook rijden er gratis bussen en één daarvan vertrekt uit Bergen op Zoom.

Hiervoor kun je je aanmelden via de volgende link:

https://doemee.sp.nl/content/woonopstand-bus-brabant-1

Reactie toevoegen

U bent hier