h

Nieuws uit 2012

21 november 2012

Kinderen van de rekening

De SP Bergen op Zoom doet mee aan de landelijke SP actie 'Kinderen van de rekening'. Daarom zijn we ook in Bergen op Zoom en Steenbergen gestart met het inzamelen van kinderschoentjes en doen we onderzoek naar de armoede in onze stad. De inzamelactie loopt tot 1 december 2012, waarna we op 4 december de schoentjes op gepaste wijze bij de regering in Den Haag zullen presenteren en zo aandacht vragen voor deze, meestal stille, armoede in ons land.

Lees verder
24 oktober 2012

Oprichtings bijeenkomst Steenbergen

Op dinsdag 30 oktober wordt in Steenbergen een oprichtingsbijeenkomst georganiseerd voor leden en geïnteresseerden. Iedereen is welkom om 20:00 uur in ontmoetingscentrum 't Cromwiel, Krommeweg 1 in Steenbergen.

Lees verder
8 september 2012

Campagne op de fiets

In het laatste weekend voor de verkiezingen is de SP in heel het land actief aanwezig. Zowel in het centrum van Bergen op Zoom als op de jaarmarkt in Steenbergen blijkt het prima toegankelijk voor fietsen. Voor beide een primeur ...
Bakfiets BoZ

Lees verder
12 augustus 2012

Doe mee met de SP

De SP Bergen op Zoom is op zoek naar mensen die zouden willen helpen met de promotie van de SP voor de verkiezingen.

Lees verder
8 augustus 2012

SP Bergen op Zoom e.o. gaan samen naar SP OpenAir

De SP Bergen op Zoom organiseert samen met de afdelingen Tholen, Roosendaal en Etten-Leur op 19 augustus busvervoer naar SP OpenAir in het openluchtmuseum in Arnhem tijdens de start van de verkiezingscampagne.
Wil je mee met de SP ... er zijn nog plaatsen beschikbaar!

Lees verder
24 juli 2012

Lokale SP hoopt in Steenbergen te profiteren van landelijk succes

Uit de Steenbergse Courant 20 juli 2012
KRUISLAND/STEENBERGEN
Volgens de actuele peilingen kan de SP bij de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september de grootste partij van Nederland worden en maakt lijsttrekker Emile Roemer zodoende een gerede kans op het premierschap. De afdeling Bergen op Zoom van de Socialistische Partij hoopt in deze regio te kunnen profiteren van het landelijk succes en zou ook graag in Steenbergen politiek actief worden. Kruislander Patrick Nijssen maakt namens de SP kwartier in onze gemeente. "We hebben nog krap twee jaar tot de volgende raadsverkiezingen, dus het zal niet meevallen om daar al aan mee te doen, maar we houden die mogelijkheid voorlopig wel open."

Lees verder

Pagina's

U bent hier