h

Nieuws uit 2022

21 december 2022

SP FRACTIE OP INSPECTIE BIJ DE AANGEPASTE ASFALTCENTRALE VAN APM

Dinsdag 20 december j.l. heeft onze fractie een werkbezoek gehad bij de asfaltcentrale van APM aan de van Konijnenburgweg. Dit was naar aanleiding van de nieuw geïnstalleerde koolstoffilters die de luchtvervuiling uit de schoorsteen voortaan moet tegen gaan.

Lees verder
22 november 2022

SP fractie stelt opnieuw vragen over speeltuin Pater Dehonlaan

Vorig jaar heeft onze fractie vragen gesteld over de speeltuin in de Pater Dehonlaan die spontaan verdween. Wij hebben toen vragen gesteld aan de gemeente en hier duidelijke antwoord op gekregen. Er zou in maart dit jaar een nieuwe speeltuin gerealiseerd worden. Wat schetst onze verbazing? Er staat nog steeds niets! Reden voor onze fractie om vragen hierover te stellen.

Lees verder
19 november 2022

SP-lid en jonger dan 27 jaar? Let dan op!

Foto: SP / Screenshot Facebook SP Jongeren

Ben je al SP-lid en nog geen 27 jaar? Sluit je dan nu ook (gratis) aan bij de SP Jongeren! Je wordt dan op de hoogte gehouden van lokale en landelijke activiteiten en je kunt er daarna uiteraard ook aan deelnemen. Dus aarzel niet en doe mee!

Lees verder
15 november 2022

SP steunt FNV Manifestatie op 26 november a.s.

Foto: FNV / fnv.nl

Met de hoge inflatie, hoge energierekeningen en lage lonen, word het tijd om een (gezamelijke) vuist te maken. Vanuit de FNV word op 26 november in het Olympisch stadion in Amsterdam een manifestatie georganiseerd. Wij als SP-ers zijn het daar helemaal mee eens en zijn daar ook heel welkom. Er rijden gratis bussen.

Lees verder
23 oktober 2022

Wat gebeurt er nu bij de terpen op de Markiezaten?

Foto: Wilfred Landa / Screenshop Planviewer

Bij de afgelopen raadsvergadering is er voor dit project gestemd en met een meerderheid aangenomen. Toch blijft er twijfel over deze vooruitgang.

Lees verder
30 september 2022

Motie Energietoeslag gaat de SP Bergen op Zoom niet ver genoeg!

Foto: onbekend / gemeenten.nu

Op 29 september debatteerde de gemeenteraad van Bergen op Zoom over de motie Energietoeslag. De SP is voorstander om op heel de Brabantse wal een eenduidige maatregel op te tuigen om tegemoet te komen in de energiekosten voor de minima.

Lees verder

Pagina's

U bent hier