h

Nieuws uit 2013

14 december 2013

Honderdduizende mensen dagelijks in onnodig gevaar of 8 km spoor?

Slechts een kilometer of 8 nuttig spoorlijn door industriegebied en parallel aan een al bestaande auto snelweg of een ook al bestaand kanaal wil men niet aanleggen omdat de debacles van de Betuwelijn en de HSL nog te zwaar op de maag liggen van de politieke beslissers. Dat is de kern van de zaak bij de discussie over het Basisnet Spoor in West Brabant.

Lees verder
14 december 2013

Zwembad en natuurgebied de melanen

in de commissievergadering gisteren bleek dat alle gevreesde plannen al van tafel zijn en dat er in de raad een breed gedragen mening is dat het zwembad moet blijven bestaan en dat het natuurgebied ook moet blijven bestaan in z'n huidige vorm. De betrokken wethouders (v/d Weegen en Linssen) beaamden dat dit hun intentie is.

Lees verder
8 december 2013

Zwartboek Arduin bereikt Steenbergen

"Steenbergse politici kraken zwartboek SP over h'Onderdak" volgens een in BNdeStem verschenen artikel.
"De Steenbergse raadsleden Kees Aarts en Wilma Baartmans laten geen spaan heel van het zwartboek dat de SP in Bergen op Zoom onlangs presenteerde over dierenopvang Arduin."
Ondanks dat het volledige verslag ons nog niet bereikt heeft kunnen we concluderen dat de meningen over Arduin sterk verdeeld zijn.
Een eerste reactie op het in de media verschenen bericht van Patrick Nijssen ...

Lees verder
7 december 2013

Inklimbeveiliging lantarenpalen Zandstraat

Na enige tijd en briefwisseling mbt de onveilige situatie tussen Zandstraat en Lambertijnenlaan is er op 5 december, door de gemeente, de gevraagde anti inklim beveiliging (foto) bevestigd op de lantaarnpalen die er staan.inklimbeveiliging

Lees verder
7 december 2013

Gezamenlijke strijd busvervoer Woensdrecht

70% van het busvervoer in de gemeente Woensdrecht staat op de lijst om per december 2014 te verdwijnen.
Naar aanleiding van de reactie van de dorpsplatformen van Putte en Ossendrecht en de reactie van Woensdrechts raadslid Luc de Vos, maakt de SP bekend dat zij de verontrusting van de bewoners deelt.
De actie die momenteel loopt is dat College B&W van Woensdrecht dringend is gevraagd om met Provincie in gesprek te gaan. Dit nog voor de toewijzing aan concessiehouder. Wij hebben als afdeling besloten om ons aan te sluiten hierbij.

Lees verder
6 december 2013

puberpardon

Tot mijn groot ongenoegen lees ik in de krant en in de Bergen op Zoomse Bode, dat de VVD pleit voor een puberpardon

Lees verder

Pagina's

U bent hier