h

SP steunt FNV Manifestatie op 26 november a.s.

15 november 2022

SP steunt FNV Manifestatie op 26 november a.s.

Foto: FNV / fnv.nl

Met de hoge inflatie, hoge energierekeningen en lage lonen, word het tijd om een (gezamelijke) vuist te maken. Vanuit de FNV word op 26 november in het Olympisch stadion in Amsterdam een manifestatie georganiseerd. Wij als SP-ers zijn het daar helemaal mee eens en zijn daar ook heel welkom. Er rijden gratis bussen.

Foto: FNV / Vereniging Basisinkomen

Praktische informatie

  • Wat: #NLverdientBeter Manifestatie
  • Wanneer: 26 november 2022
  • Waar: Olympisch Stadion, Amsterdam
  • Hoe laat: 14.00 - 15.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur)

 


Nederland verdient beter

Foto: FNV / Screenshot FNV Webcare
Miljoenen mensen maken zich zorgen. Zorgen over het einde van de maand, over dure boodschappen en hoge energierekeningen. Want ónze inkomens blijven achter! De politiek plakt pleisters, maar de problemen duren voort en de verdeling blijft scheef. We zijn een rijk land. We werken harder dan ooit en toch mogen wíj, de werkenden, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, opnieuw de rekening betalen. Dat moet echt anders. Daarom staan we samen op. Op zaterdag 26 november. De #NLverdientBeter Manifestatie. Daar moet je bij zijn! Aanmelden kan via de volgende link: 


GRATIS BUS vanUIT BERGEN OP ZOOM

Foto: freepik.com / img.freepik.com
Als jij je hebt aangemeld om erbij te zijn, ontvang je na jouw aanmelding een bevestigingsmail van FNV met daarin een link van ‘bus-aanmelden’. Klik op de link en vul jouw gegevens in en vink de gewenste opstapplaats aan. Klik vervolgens op versturen en je ontvangt nog een bevestigingsmail van ‘bus-aanmelden’.


SP voert ook actie

Foto: SP / SP.nl

VERLAAG DE KOSTEN:

NATIONALISEER ONZE ENERGIE

De energierekening moet omlaag. Energie is een basisvoorziening. Iedereen heeft energie nodig en wil dat het liefst zo goedkoop en schoon mogelijk. Omdat onze energievoorziening is geprivatiseerd, hebben we er nu niets meer over te zeggen. Commerciële bedrijven verhogen onze energierekeningen en worden lachend rijk, terwijl wij in de kou zitten. Dit moet anders. Daarom gaan we onze energie weer zelf organiseren. Zodat we de energierekening kunnen verlagen en zeggenschap hebben over het investeren in schone energie.

Foto: SP / SP.nl
Nu het kabinet Rutte/Kaag miljarden van ons belastinggeld overmaakt aan commerciële energiebedrijven die grote winsten maken, moeten we daar minimaal zeggenschap voor terugkrijgen.

Wij zeggen: nationaliseer onze energie en verlaag de rekening.

  TEKEN DE VOLKSPETITIE!

Reactie toevoegen

U bent hier