h

Das pech... speeltuin weg!!

21 oktober 2021

Das pech... speeltuin weg!!

Zo ga je 's-ochtends naar school en als je daarvan thuiskomt is de speeltuin ineens weg. Dit overkwam de kinderen rondom de speeltuin in de Pater Dehonlaan enige tijd geleden. Heel de buurt is verbaasd, omdat hiervan niets bij hen bekend was gemaakt.

Op dinsdag 19 oktober is ons raadslid Theo de Jong naar de Pater Dehonlaan gegaan, omdat ons signalen bereikt hadden dat de speeltoestellen eerder dit jaar waren verwijderd. Hij heeft daar gesproken met verschillende bewoners.

Situatie voorheen:

Foto: Wilfred Landa / Screenshot Google Earth
Foto: Wilfred Landa / Screenshot Google Earth

Situatie nu:

Niet iedereen had meegekregen van het hoe en waarom. Ondanks dat hadden een aantal bewoners  begrepen dat de toestellen teruggeplaatst zouden worden. Tot nu toe blijft het stil aan de kant van de gemeente. Een inwoner wacht nu alweer 3 maanden op een antwoord op zijn vragen.
Daarom hebben wij op maandag 18 oktober schriftelijke vragen gesteld aan het College en we verwachten na 30 dagen toch een antwoord te krijgen. Theo heeft de bewoners belooft het antwoord op onze vragen met de bewoners te delen.

Reactie toevoegen

U bent hier