h

Doe mee met de SP!

De SP afdeling Bergen op Zoom is altijd op zoek naar mensen die actief mee willen werken aan het socialer maken van de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht.

Hieronder vindt u een overzicht waarbij we uw hulp goed kunnen gebruiken.

Acties in buurten

Als afdeling gaan we regelmatig de straten op om met mensen in gesprek te gaan over wat er speelt in hun buurt. Daarnaast voeren we regelmatig actie voor een sociale woonplaats!

Tribunes bezorgen

De Tribune is het partijblad van de SP. Deze bezorgen wij grotendeels zelf en hiervoor zijn wij afhankelijk van onze vrijwilligers.

Folderen en Flyeren

Tijdens de verkiezingstijd verspreiden wij folders en flyers als informatiemiddel. Wij proberen altijd zo veel mogelijk mensen te bereiken met onze folder en flyers en dat houdt in dat er in alle wijken en buurten gefolderd moet worden. Vele handen maken licht werk en daarom zoeken wij enthousiaste mensen om ons hier bij te helpen. U kunt dit eventueel in uw eigen wijk of buurt doen.

Fotograaf of cameraman

Voor onze website en Facebook pagina willen wij het liefst mooie foto's en/of filmpjes van onze activiteiten en acties.

Specialisme

Bent u in een ander gebied gespecialiseerd en wilt u die kennis en ervaring graag delen? Of wilt u ons op een andere manier helpen dan hierboven genoemd is, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen!

 

Ja, Ik doe mee!

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier