h

SP Bergen op Zoom inventariseert mening treinreizigers.

20 februari 2004

SP Bergen op Zoom inventariseert mening treinreizigers.

Hoewel de service minder wordt en treinen minder vaak op tijd rijden wil de NS komend jaar de treinkaartjes toch weer in prijs verhogen.

Sterker nog twee keer! Verdere maatregelen houden onder andere in dat verschillende loketten komen te vervallen, waaronder het loket in Bergen op Zoom. Als klap op de vuurpijl wordt voor de kaartjes die nog wel bij een loket gekocht worden een toeslag in rekening gebracht. Afgelopen week werden treinreizigers op het station van Bergen op Zoom naar hun mening gevraagd. De SP enqueteerde gebruikers van de trein en inventariseerde de meningen. De uitkomst wordt gebundeld en gebruikt voor verdere acties tegen dit wanbeleid.

U bent hier