h

Informatie Sociale Zekerheid

14 april 2004

Informatie Sociale Zekerheid

Op 14 april 2004 organiseert de VVD Steenbergen een informatieavond over de Sociale Zekerheid in Nederland

Hieraan wordt niet alleen de medewerking verleend door Marc Rutte,staatssecretaris van de VVD in het huidige kabinet Balkenende,maar ook door Jan de Wit,woordvoerder van de SP in de Tweede Kamer met als bijzonder aandachtsgebied,de sociale zekerheid.

Hiermee zullen twee echte deskundigen,die dagelijks met dit belangrijke onderwerp bezig zijn,hun licht laten schijnen op de actuele situatie in ons land.Hierbij zal zeker de nieuwe 'Wet Werk en Bijstand'aan de orde komen en de gevolgen daarvan voor de mensen die daar een beroep op doen of op andere wijze gebruik van maken.
Om het debat tussen inleiders en aanwezigen in goede banen te leiden is de Steenbergse oud-burgemeester Gert van Wijk (PvdA) bereid gevonden om als onafhankelijk gespreksleider op te treden. De thema-avond Sociale Zekerheid van de VVD-afdeling Steenbergen wordt gehouden op woensdag 14 april om 20.00 uur, In Hotel Cafe Restaurant Aarden , Kaaistraat 1 , 4651 BL Steenbergen, tel. 0167-563140.
De thema-avond Sociale Zekerheid met staatssecretaris Marc Rutte (VVD) en Tweede Kamerlid Jan de Wit(SP) is voor alle belangstellenden openbaar en gratis toegankelijk.

U bent hier