h

SP foldert bij FNV bijeenkomst: ‘knokken of oud nokken’

9 juni 2004

SP foldert bij FNV bijeenkomst: ‘knokken of oud nokken’

Op 9 juni werd in de Raayberg een bijeenkomst van de FNV gehouden over het referendum dat moet gaan beslissen of ‘we gaan knokken tegen dit regeringsbeleid’ of dat we er ‘oud mee nokken’.

Het SP-standpunt is duidelijk volgens de voorzitter: “Zeg ‘ja’ tegen het referendum en knok met ons mee tegen dit asociale beleid dat de solidariteit in onze samenleving nog verder afbreekt, anders moeten mensen in ‘zware beroepen’ zoals wegwerkers, bouwvakkers maar ook de verpleging straks gewoon tot hun 65e werken. Dat is voor niemand goed, ook niet voor de schatkist, het meest gehoorde argument, want hierdoor zullen veel meer mensen in de WAO, WW en/of bijstand belanden”

Daarom stonden 4 SP-ers woensdagavond te flyeren voor de ingang van de Raayberg. De reacties waren over het algemeen positief en we denken dan ook dat het ‘knokken’ wordt. De uitslag van het referendum is eind juni.

U bent hier