h

Een lekker bakkie ERWTENSOEP tegen het SNERTBELEID!

20 december 2004

Een lekker bakkie ERWTENSOEP tegen het SNERTBELEID!

Evenals vorig jaar staat ook dit jaar de SP afdeling Bergen op Zoom op donderdag 23 december tussen 15.00 uur en 20.00 uur met een stand op het gouvernementsplein.

De SP heeft zich dit jaar met luide stem laten horen, en dat is aangekomen ook!
Ondanks dat wij als partij (nog) niet deelnemen in de gemeenteraad, hebben we het afgelopen jaar toch veel weten te bereiken, denk daarbij o.a. maar aan het OZB-verhaal en de kwijtschelding van Gemeentelijke Belastingen.
Door de gemeenteraad en de inwoners van Bergen op Zoom tijdig te informeren over deze twee toch belangrijke zaken, zijn verregaande maatregelen hieromtrent teruggedraaid.

Hierdoor hebben we wat te vieren en dat doen we door het weggeven van een lekker bakkie erwtensoep. Hiermee willen wij een hartverwarmend gebaar geven aan de inwoners van onze gemeente en hen duidelijk laten blijken, dat wij, als partij er zijn voor hen!

Uiteraard kun je ook gewoon lid worden van onze partij. Voor nog geen 3,50 euro per kwartaal ben je al lid. We hebben jullie hard nodig, want we zijn nog lang niet klaar met dit kabinet met hun SNERTBELEID.

Lid worden kun je via onze website of bel even naar onderstaand telefoonnummer.
Of... kom langs bij onze stand, krijg je gelijk een lekker bakkie soep!

De SP afdeling Bergen op Zoom wenst iedereen prettige feestdagen en vooral een gezond 2005, want wordt je ziek het komende jaar, gaat je dat ook weer geld kosten!

Met vriendelijke groet,

Gerard van Sprundel
Interim-voorzitter SP afdeling Bergen op Zoom
Tel. 0164-562062

U bent hier