h

Hulp afnemers voedselbank

4 augustus 2006

Hulp afnemers voedselbank

De gemeente Tholen gaat de Thoolse gebruikers van de Halsterse voedselbank ‘Tussen wal en schip’ hulp aanbieden.

Een dezer dagen ontvangen de gebruikers via de voedselbank een brief. „Wij vermoeden dat er circa 67 Thoolse gezinnen gebruik maken van de stichting in Halsteren“, zegt gemeentewoordvoerster Hannie Schipper. „Precies weten we het niet. Het zijn waarschijnlijk verschillende soorten gezinnen. Mensen in de bijstand, maar ook mensen met een baan die diep in de schulden zitten. Wij willen dat deze mensen contact zoeken met ons. Samen kunnen we dan kijken of er bijzondere regelingen zijn waar ze gebruik van kunnen maken.“

Geeft Tholen het goede voorbeeld voor Bergen op Zoom? Of houdt Tholen de mensen een doekje voor het bloeden voor?

U bent hier