h

WAO actie!

7 maart 2007

WAO actie!

Beste SP-mensen,

Op 21 maart aanstaande heeft het actiecomite Stop de herkeuringen samen met de SP weer een nieuwe actie georganiseerd. Jullie zullen (als het goed is) nog door de landelijke SP zelf benaderd worden voor medewerking aan de actie,maar bij deze wil ik jullie toch al de oproep toesturen(omdat WAO-ers al kunnen binnenlopen met het verzoek om jullie medewerking). De oproep staat ook al op www.waoplein.nl . Willen jullie even kijken of ik niet een aantal SP-fracties in jullie omgeving vergeten ben? en in dat geval de oproep alsnog doorsturen?

Bijgevoegd vinden jullie de agenda van de dag, een flyer en een samengevoegd document van beide, die doorgestuurd kunnen worden naar familie, vrienden, kennissen(en vraag hen dit ook weer door te sturen naar familie etc), geplaatst op forums etc..... Er is a.s. donderdag 15 maart een vervolgvergadering van het actiecomite stop de herkeuringen om nadere invulling te geven aan het actiedagprogramma (er is nog geen zaal bekend en sprekers moeten nog ingevuld worden), maar als we mensen nu al voor-informeren, hebben we meer kans op een grotere opkomst dan verleden jaar.

We willen ook dit jaar weer jullie medewerking vragen, omdat we het zonder jullie NIET kunnen !!!!!
Wij proberen te zorgen voor een grote opkomst op 7 maart aanstaande (natuurlijk voor de SP) en wij hopen op een grote opkomst op 21 maart a.s.
Namens alle partijen verenigd in het actiecomite Stop de herkeuringen,

Mariette Hanssen

U bent hier