h

WAO actie - UPDATE

9 maart 2007

WAO actie - UPDATE

Beste leden van de SP Bergen op Zoom,
Vanuit de Landelijke SP is de medewerking verleend aan de actie van de actiegroep Stop de Herkeuringen. U bent of wordt hier binnenkort over geïnformeerd. Ook zet de SP zich in om het busvervoer te organiseren.

In nauwe samenwerking met Jan de Wit en Paul Ulenbelt heeft de actiegroep stop de herkeuringen de datum voor actie vastgesteld op 21 maart en dit inhoud te geven. Samen met Jan de Wit ben ik dan ook verantwoordelijk voor het aankleden van de Concordia in Den Haag. Als SP lid en lid van de actiegroep en ex-WAO’er ben dan ook zeer betrokken met deze zaak.

Omdat ik als enig lid van stop de herkeuringen in deze regio ben wil ik de SP Bergen op Zoom vragen mee te werken aan verspreiding van de uitnodiging naar Den Haag te komen. Ik meen dat als tweede kamer leden zoals Jan de Wit en nu ook Paul Ullenbelt tijd vrij maken voor deze zaak dat de Sp Bergen op Zoom medewerking gewoon niet kan weigeren.

Ik wil dan ook met de SP Bergen op Zoom graag praten over invulling geven van mijn verzoek. Ook Bergen op Zoom heeft te maken met WAo’ers en toekomstige WIA’ers die te maken hebben gehad of nog gaan krijgen met deze onmenselijk manier van keuren. Kijk hoe Jan Marijnissen het vanmiddag nog verwoorde in het debat en afgelopen zondag in het land van ooit. In mijn contacten met Jan Marijnissen, Jan de Wit en Paul Ullenbelt is er nooit twijfel geweest over het standpunt van de SP en de medewerking van de SP aan stop de herkeuringen. Daarom vraag ik ook de SP Bergen op Zoom dit voorbeeld te volgen.

Hopelijk kunnen wij binnenkort afspreken om dit onderwerp invulling te geven.

Met vriendeljke groet,

Jules van Dongen
Achtererf 101
4691 DC Tholen
0116-606190
06-12393011

U bent hier