h

Bij deze feliciteren wij Frank Petter met de benoeming van burgemeester in Bergen op Zoom.

23 juni 2013

Bij deze feliciteren wij Frank Petter met de benoeming van burgemeester in Bergen op Zoom.

Wij hopen dat deze burgemeester wat meer oog zal hebben voor de sociale noden in onze stad en wat meer tegenwicht zal leveren tegen het rechtse beleid dat door de huidige coalitie wordt gevoerd.

Dat hij zich ook wat meer in zal zetten om de armoede die in onze stad steeds grotere vormen in gaat nemen te keren. Hij zal zich dan ook sterk moeten maken tegen onze grote voorman Ton Linssen die tot nu toe geen enkel gevoel heeft bij deze groep mensen.

Het is ook te hopen dat deze burgervader een ander idee heeft hoe de drugsproblematiek in onze stad aangepakt moet worden. De verborgen criminaliteit loopt de spuigaten uit, de controle op de verkoop van harddrugs is totaal niet te controleren laat staan te bestrijden een realistisch en nieuw inzicht door iemand van buiten de stad kan dan wel eens zeer verhelderd gaan werken hoop ik.

Ook wens ik deze burgemeester veel sterke toe om het financiele debacle dat Schelde Veste heet een gezonde financiele draai te geven zodat de burgemeester niet in de kortste keren een burgemeester zal zijn van een gemeente die het Artikel 12-status aan zal moeten vragen.

Kortom ik hoop dat deze burgemeester onze vorige burgemeester, die de lucht in is geschreven maar die de bovenstaande ellende heeft veroorzaakt of er niets heeft gedaan, vlug zal doen vergeten.

Jan Schnitker

U bent hier