h

Theo de Jong te gast bij het programma "Fractiehuis" van ZuidWestFM

8 januari 2020

Theo de Jong te gast bij het programma "Fractiehuis" van ZuidWestFM

Foto: ZuidWestFM / zuidwesttv.nl

Vandaag 8 januari was ons SP Raadslid, Theo de Jong, te gast in het programma Fractiehuis van ZuidWest FM. 

Dit lokale politieke programma dat gepresenteerd wordt door Kitty Joachems en Paul Joachems is momenteel bezig om de huidig zittende fractieleden in de Bergse raad uit te nodigen om zo deze mensen allemaal wat beter te leren kennen. Voor vanavond was ons eigen SP raadslid Theo de Jong uitgenodigd. Tussen 19:00u en 20:00u werd hem van alles gevraagd. Politiek maar ook gewoon over Theo zelf. Hebt u het programma gemist? Dat is niet erg. Met de link hieronder kunt u het terugluisteren via de ZuidWest TV/FM website.

 

http://www.zuidwesttv.nl/audio/21882/Fractiehuis

 

Reactie toevoegen

U bent hier