h

Solidariteit: Doe je mee? 1 mei - Dag van de VITALE arbeid!

29 april 2020

Solidariteit: Doe je mee? 1 mei - Dag van de VITALE arbeid!

Sommige leden ontvangen bij hun Tribune een raamposter. Hiermee hebben we iets ludieks voor ogen. Wie doet er mee met dit duidelijke sociale gebaar? Het is niet moeilijk om hier aan deel te nemen. Plak de poster op uw raam en laat hem zien. De boodschap erop spreekt daarna voor zich!

Het leek ons geen slecht idee om hier een challange van te maken. Beste leden... Hij is erg eenvoudig. Plak de poster op uw raam en maak er een foto van. Deel deze foto op uw eigen social media, en laat zo uw solidariteit zien met de geuite boodschap.

Dit doen we als steun aan de mensen uit de vitale beroepen die nu uit alle macht extra hard hun best doen om iedereen in leven te houden, maar ook als steun aan elkaar om de wens uit te spreken om in deze bizare tijd, die geldt voor ons allemaal, in de toekomst zeker te zijn van noodzakelijke goede zorg. Laat zien dat het uiteindelijk toch eigenlijk ook voor u daarom gaat? 

Heeft u als lid de poster niet ontvangen? Dat is niet erg. Like deze pagina op uw eigen social media om zo uw solidariteit te betuigen hierover.

Foto: SP
Bekijk soortgelijk nieuws uit een andere SP-afdeling hierover

https://weert.sp.nl/nieuws/2020/04/1-mei-dag-van-de-vitale-arbeid

 

Reactie toevoegen

U bent hier