h

1 Mei viering in Bergen op Zoom door 4 linkse partijen in ere hersteld.

2 mei 2020

1 Mei viering in Bergen op Zoom door 4 linkse partijen in ere hersteld.

Foto: onbekend

Op 1 mei was het dan zo ver, de digitale bijeenkomst van de 4 linkse partijen in het kader van de dag van de arbeid. Hoewel het deze keer vanwege de coronacrisis een digitale bijeenkomst was, had het toch iets speciaals. Voor deze sessie hebben 28 mensen zich aangemeld om de gehele digitale bijeenkomst bij te wonen.

De fraktieleiders van de Bergs Sociaal Democraten (Louis van der Kallen), Partij van de Arbeid (Joey van Aken), GroenLinks (Peter van den Ouden) en de Socialistische Partij (Theo de Jong) gingen het gesprek aan over het Sociaal Domein van onze gemeente. Niels Minnaard die de regie had over de avond stelde in eerste instantie alle fraktieleiders in de gelegenheid hun standpunt vanuit hun eigen partij hierover te uiten. Hierna kon er door de aanwezigen toeschouwers via een chatbox vragen gesteld worden aan hen die Niels dan live doorspeelde. Er zijn verrassend veel vragen gesteld, omdat de interesse voor dit onderwerp best groot leek te zijn onder de toeschouwers.

 

De 4 linkse partijen hebben aangegeven samen te willen werken om in de Gemeenteraad van Bergen op Zoom een sterk links signaal af te gaan geven en het gezamenlijk op te nemen voor de inwoners van Bergen op Zoom die het 't hardste nodig hebben, nu en in de toekomst. Samen communiceren hierover is begonnen en door blijven praten samen is nu erg belangrijk. Meerdere bijeenkomsten als deze zijn hierbij in de toekomst niet uitgesloten. In het belang van ons Sociaal Domein.

Foto: onbekend

Reactie toevoegen

U bent hier