h

0% is genoeg! Hoe minister Ollongren onze demonstrerende huurders in de kou zette!

30 juni 2020

0% is genoeg! Hoe minister Ollongren onze demonstrerende huurders in de kou zette!

Foto: Screenshot / digitale demonstratie SP via Zoom

Op woensdag 24 juni om 15:00 uur was minister Ollongren uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de digitale demonstratie van huurders die strijden voor 0% huurverhoging. Sandra Beckerman, kamerlid en de persoon die de kar trekt om deze actie tot een succes te laten komen, had de minister hiervoor officieel in de kamer uitgenodigd vooraf. Bekijk de video's en lees hier meer over hoe dit uiteindelijk verliep... 

Ruim 300 huurders hadden zich aangemeld via ZOOM om bij de demonstratie aanwezig te zijn. Via Facebook waren er honderden mensen aangemeld om ook mee te kijken en hun steun te betuigen aan deze actie. Deze demonstratie moest hét moment worden om bij de minister door te kunnen laten dringen hoe de vork nu echt in de steel zit voor de vele huurders die in crisis zitten. Het kreeg nogal een verrassende wending.

Hieronder kunt u het verloop van de hele demonstratie bekijken :

Dit betekend natuurlijk nog niet dat de strijd nu gestreden is. Volgens Sandra Beckerman is nu juist de tijd aangebroken om ons nog strijdbaarder op te stellen en zeker nog niet te stoppen met actie voeren. De petitie "0% is genoeg" blijft online en iedereen kan hem dus nog steeds tekenen. Lid of geen lid van de SP! Dus help deze petitie alstublieft versprijden via uw eigen social-media en laat zien dat we ons niet monddood moeten laten maken door een minister, die niet erkend dat er veel huurders in de problemen zitten op dit moment.

Luister naar Anja Goossens, voorzitter van onze locale fractie, wat zij hier nog over te zeggen heeft aan u en laat uw mening ook meetellen en teken de petitie:

Teken alsnog de petitie: 0% is genoeg
Foto: SP
https://sp.nl/stopdehuurverhoging

Reactie toevoegen

U bent hier