h

Doe mee aan de grote zorg actie op 5 september!

29 augustus 2020

Doe mee aan de grote zorg actie op 5 september!

Foto: SP

Volgende week zaterdag 5 september is de grote online zorgactie. Een groep zorgverleners wil echter meer dan alleen online actievoeren en hebben de SP gevraagd hun initiatief te ondersteunen. Dit doen wij graag en vragen ook jullie hulp hierbij...

 

 

Onder het motto: "Wij kunnen niet gaan, maar onze schoenen kunnen er staan!" willen wij zo veel mogelijk schoenen inzamelen. Deze schoenen krijgen dan een plek op het Malieveld, waar jij vast had willen staan op 5 september.

 

Doe je mee en wil jij jouw schoenen op het Malieveld?

 

Tot en met donderdag 3 september kun je jouw schoenen inleveren op de volgende adressen:

 
Denemarkenstraat 63 in Bergen op Zoom 
of 
Jasmijnstraat 49 in Bergen op Zoom.

 

Meer informatie over deze actie via 06-13171764

 

Reactie toevoegen

U bent hier