h

Onze dank is groot! Schoenen actie voor de zorg wordt groot succes!

5 september 2020

Onze dank is groot! Schoenen actie voor de zorg wordt groot succes!

Duizende schoenen zijn afgelopen week afgereisd naar het Malieveld om meer salaris te eisen voor ons zorgpersoneel. Heel veel mensen, uit alle uithoeken van Nederland, hebben hiermee laten zien dat zij dit echt heel hard nodig vinden. Voor al deze mensen die hun schoenen hebben ingeleverd voor deze actie... zo zag het er uit.

Het was vandaag een prachtige dag, en oh wat is het dan jammer dat we niet met zijn alleen op dat veld konden staan daar. Maar gelukkig stonden onze schoenen daar wel. Dit initiatief van de 3 Zusters is in samenwerking met de SP en alle deelnemers een groot succes geworden.

Foto: Arie Kievit / ijmuidercourant.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HARTELIJK DANK ALLEMAAL!!!

 

Foto: onbekend / SP Rotterdam
Foto: SP

BEKIJK HIERONDER DE LIVESTREAM VAN 5 SEPTEMBER 2020

Reactie toevoegen

U bent hier