h

Kerstactie: Houd MIJ warm!

12 december 2020

Kerstactie: Houd MIJ warm!

Foto: Ed Yourdon / (CC) Creative Commons

We zitten alweer in de laatste maand van dit jaar en veel mensen zijn bezig om het weer gezellig te maken in voorbereidingen op kerstmis. Echter... niet iedereen heeft een warm thuis om deze sfeer te kunnen creëren. Met deze wetenschap komt onze SP afdeling in actie...

We hebben het hier over de dak- en thuislozen in onze stad, en dat worden er helaas steeds meer. Zij missen een thuis en ook de warmte ervan. Daarom zijn we als afdeling een actie begonnen en zijn we gestart met het  inzamelen van mutsen, sjaals en handschoenen. Wij roepen hierbij iedereen op om alstublieft in uw kast kijken of er daar nog liggen die u niet meer gebruikt en vraag ook uw buren, familie en vrienden deze te doneren. Wij zullen er als afdeling voor gaan zorgen, dat deze middelen tijdig op de juiste plek gaan komen.


De mutsen, sjaals en handschoenen kunnen ingeleverd worden op de volgende locaties: 

Bergen op Zoom 

Jasmijnstraat 49

Denemarkenstraat 63

Dinteloord

Stoofdijk 32

Geef met een warm hart. Dank u wel!

Mocht u geen mutsen, sjaals of handschoenen hebben liggen maar draagt u deze actie wel een warm hart toe, dan kunt u ook een donatie doen via NL06RABO0161957161 t.n.v. Socialistische Partij onder vermelding van "Kerstactie".

Landelijke Kerstactie voor kinderen van slachtoffers Toeslag-affaire

SP Nederland houdt ook een kerstactie. Meer interesse hierin? bekijk de volgende link en doneer voor de kinderen van ouders die slachtoffer zijn geworden van de Toeslag-affaire, zodat ook zij van een normale kerst kunnen genieten.

https://doemee.sp.nl/kerst

Reactie toevoegen

U bent hier