h

Stadlander meedogenloos: Sloop gaat gewoon door.

18 februari 2021

Stadlander meedogenloos: Sloop gaat gewoon door.

Op 29 januari hebben de bewoners van de omgeving Stalenbrugstraat een eisenpakket aangeboden aan Stadlander vanwege de voorgenomen sloop van hun woningen. Stadlander heeft inmiddels gereageerd. De bewoners krijgen alsnog het deksel keihard op hun neus. De sloop gaat gewoon door...

Anja Goossens is namens onze afdeling geïnterviewd door ZuidWest FM in het programma "Fractiehuis" hierover, omdat wij er natuurlijk bij betrokken zijn geweest de afgelopen tijd. Zij verteld ons haarfijn in dit interview hoe de vork nu in de steel steekt.

Lees hieronder de artikelen uit de media:

https://www.bndestem.nl/bergen-op-zoom/bewoners-sloophuizen-fort-zeekant-krijgen-snel-gesprek-iedereen-tijdig-nieuw-onderdak-maar-deze-42-woningen-gaan-wel-weg~ae88770e/

https://www.zuidwestupdate.nl/news/9465/116/Huurders-Prins-Hendrikstraat-moeten-verkassen-Stadlander-belooft-maatwerk

Beluister het interview met Anja Goossens

Reactie toevoegen

U bent hier