h

Nog 1 maand tot de verkiezingen!

17 februari 2022

Nog 1 maand tot de verkiezingen!

Iets minder dan een maand te gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart a.s. Bekijk hier nogmaals onze kieslijst maar nu met een strijdbaar gezicht erbij...

Op de foto van links naar rechts: Theo de Jong (Raadslid 2018-2022 en lijsttrekker). Hij staat voor het Sociale domein van onze gemeente, Niels Minnaard (2). Hij is een kei op Woongebied en Elly van de Riet (3). Zij is een echt Zorg mens. Dus hierbij onze Top 3 op de lijst.

Maar... Daarnaast staan er nog 12 andere mensen op onze lijst. Van enkele hebben we ook een gezicht in actie kunnen bemachtigen. Klik op de afbeelding of de link eronder om deze te bekijken. En STRIJD met hen MEE! en STEM SP!

kieslijst-verkiezingen-2022

 

Reactie toevoegen

U bent hier