h

25 februari Superzaterdag in het centrum van Bergen op Zoom

24 februari 2023

25 februari Superzaterdag in het centrum van Bergen op Zoom

Foto: SP / SP.nl

Morgen 25 februari, zo rond de klok van 13 uur strijken wij met onze afdeling neer op het Sint Josephplein (tegenover de Hema) om daar onze Super Zaterdag te houden vanwege de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten op 15 maart. Dit wordt een hele bijzondere editie met kandidaten van de kieslijst aanwezig waarmee iedereen in gesprek kan gaan...

Om 14 uur zullen Jos van der Horst (plek 4), Maurice Spapens (5) en Rita Bakker (7) van lijst 4 van de SP Noord-Brabant hier campagne mee komen voeren met ons. Zij staan klaar voor vragen en antwoorden van iedereen over zaken die er toe doen in onze provincie op het gebied van milieu, huisvesting, zorg en openbaar vervoer en meer. Deze vragen kunnen ter plekke gesteld worden tijdens een heerlijk bakje tomatensoep, wat door de SP SoepExpress aan iedereen die dit wil aangeboden zal worden. Het belooft een mooie dag te worden die alleen maar mooier wordt als jij er ook bij bent.

Jos van Horst
     
Maurice Spapens
     
Rita Bakker

 

 

 

 


Onze lokale topper op de lijst Esmee de Koning:

Lees hier meer over Esmee de Koning

https://bergenopzoom.sp.nl/esmee-de-koning-2023 

Lokatie Super Zaterdag 25 februari:

Parkeren in de buurt:

 

Lees hier het verkiezingsprogramma 2023-2027

Verkiezingsprogramma-2023-2027

Reactie toevoegen

U bent hier