h

Anja Goossens geeft het stokje over aan een nieuwe voorzitter

1 februari 2023

Anja Goossens geeft het stokje over aan een nieuwe voorzitter

Tijdens de ledenvergadering heeft Anja Goossens helaas na enkele jaren van trouwe inzet haar voorzitterschap vandaag neergelegd. Anja wil graag weer gaan deelnemen aan de activiteiten op straat en wil haar functie graag overdragen aan een nieuwe generatie. Anja's inzet reikte verder dan alleen onze afdeling waardoor zij vandaag tijdens de ledenvergadering extra in het SP zonnetje is gezet...

De drukbezochte ledenvergadering had veel te maken met het vertrek van 2 bestuursleden. Ufuk Celik en Anja Goossens hebben beiden aangegeven te stoppen bij het bestuur.

Namens het voltallige bestuur heeft Anja de op één na hoogste onderscheiding van de SP ontvangen tijdens deze vergadering. Namelijk "De zilveren tomaat". Een welverdiende pluim en een motiverende kers op de taart voor de toekomst tijdens actie's op straat met haar, zoals ze heeft beloofd.

Hoe nu verder?

Tijdens de vergadering kwam naar voren dat Cora Stolk, met goedkeuring van alle aanwezigen, interim voorzitter wordt van de afdeling en Esmee de Koning zich kandidaat stelt als nieuwe voorzitter bij de komende stemming tijdens de volgende ledenvergadering. Elly van de Riet-Bartels heeft zich daarnaast deze avond ook beschikbaar gesteld als kandidaat Algemeen Bestuurslid als aanvulling op het bestuur. Cora Stolk zal naast Voorzitter ook Organisatie Secretaris blijven en wij wensen haar veel succes hiermee. Jan Schnitker blijft aan als Penningmeester en Wilfred Landa als Algemeen bestuurslid. Statutair is Theo de Jong als raadslid ook bestuurslid dus die blijft ook nog wel even aan voorlopig.

Reactie toevoegen

U bent hier