h

Afdeling Bergen op Zoom verwent geslaagde jongeren

18 juni 2023

Afdeling Bergen op Zoom verwent geslaagde jongeren

Deze week gaat de afdeling Bergen op Zoom bij de geslaagde scholieren, SP Jongeren goodiebags rondbrengen. Dit om hen te belonen voor hun goed geleverde prestatie, maar natuurlijk ook om te vragen of ze lid willen worden van SP Jongeren. Zij zijn nou eenmaal onze toekomst en zij kunnen het verschil gaan maken... Dat gaan we ze vertellen.

"We willen de jongeren van harte feliciteren met de mooie behaalde resultaten en hopen dat ze de inhoud ervan leuk zullen gaan vinden!"

 

Zegt Esmee de Koning, kersverse voorzitter van deze afdeling en initiatiefneemster van deze actie. Ze hoopt vooral dat deze actie jonge leden gaat opleveren die onze partij kunnen gaan versterken in de toekomst.


Ook is er op vrijdag 30 juni aanstaande een jongeren bijeenkomst georganiseerd waar we in een gezellige sfeer met elkaar kunnen praten over politiek, met daarbij een drankje en pizza. We hopen dat er veel reactie op gaat komen.

De Goodie-bags die door onze actieve leden met liefde zijn vervaardigd:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


OPROEP AAN DEZE JONGEREN!

 

Ben jij tussen de 14 en 27 jaar

en wil je er graag bij zijn op deze avond?

 

Meld je dan aan via: larspastoor242@gmail.com

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier