h

Demonstratie 8 juni Amsterdan voor de thuiszorg

6 juni 2013

Demonstratie 8 juni Amsterdan voor de thuiszorg

Op zaterdag 8 juni gaan we naar Amsterdam!!
De strijd voor thuiszorg is nog niet gestreden.
Om 09:30 vertrekt de bus bij de uitgang Station NS

8 juni 2013

Op zaterdag 8 juni gaan we naar Amsterdam!! Dit is een hele belangrijke dag want op 10 juni vindt het debat plaats in de Tweede Kamer, dus we kunnen de politici voorbereiden met persoonlijke verhalen, argumenten en onze adviezen.

De strijd voor thuiszorg is nog niet gestreden. Jullie acties hebben al zin gehad: het oorspronkelijke aantal van 100.000 mensen die hun baan in de thuiszorg verliezen is gehalveerd. Bepaalde bezuinigingen zijn uitgesteld of helemaal van tafel. Maar we zijn er nog niet. Neem iedereen mee. Want (thuis)zorg gaat iedereen aan!

Programma 8 juni
Wat gaat er gebeuren op 8 juni? We starten om 12.00 uur met een demonstratie. Om 12.00 uur vertrekt de demonstratietocht vanaf Czaar Peterstraat (ter hoogte van de Theater Fabriek Amsterdam op nr. 213) naar het Oosterpark! Amsterdammers moeten zien en horen dat we er zijn! Let op: mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten, worden met pendelbussen naar het Oosterpark gebracht.

Om 13.00 uur start in het Oosterpark een afwisselend podiumprogramma. Met sprekers, maar ook met muziek en optredens. In verschillende tenten kun JIJ in gesprek gaan met politici van verschillende politieke partijen. De mogelijkheid om politici direct aan te spreken of steun uit te spreken voor die politici die ervoor pleiten om de bezuinigingen anders in te richten!

Zaterdag komt er een hele bijzondere gast komt optreden: Gerard Joling! Gerard tekenden ook de eerste hand op www.handenthuisrutte.nl. Als we allemaal handen thuis Rutte roepen, dan moet politiek Den Haag ons toch horen!

U bent hier