h

Zorg

24 april 2020

Meldt uw (on)veiligheid. Gebruik ons meldpunt!

Grijp je kans om onveilige situatie's op jouw werk of werkomgeving aan ons te melden. Gebruik het meldpunt op deze website. Laat je overhalen door de discussie tussen Lilian Marijnissen en Mark Rutten in de Tweede Kamer tijdens het laatse Corona-debat om dit gewoon wel te doen, als je dit nog niet hebt aangedurft. Bekijk deze discussie hieronder... en maak je keuze.

Lees verder
23 april 2020

SP Bergen op Zoom zwengelt de discussie rond de sluiting van Bravis opnieuw aan.

Gisteren verscheen er op de website kijkopbergenopzoom.nl een opinistuk dat geschreven is door de SP Bergen op Zoom. De SP wil hiermee de discussie rond de sluiting van het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom weer opnieuw aanzwengelen.

Lees verder
12 april 2020

SP Bergen op Zoom roept nogmaals op: meld onveilige situaties op het werk!

Foto: screenshot / zuidwesttv.nl

Afgelopen vrijdag is Niels Minnaard van de Bergse SP afdeling geïnterviewd over ons recent opgerichte Meldpunt Beschermingsmiddelen. Er is hier en daar toch wel wat mis en Niels vermoedt dat er nog meer aan de hand is.

Lees verder
30 maart 2020

SP Bergen op zoom ONDERZOEKT BESCHERMING VITALE BEROEPEN

Foto: onbekend

Ons bereiken regelmatig berichten  dat mensen in vitale beroepen niet goed genoeg beschermd zijn bij het uitvoeren van hun werk. Het verhaal van de slechte mondkapjes in het Bravis ziekenhuis is daar slechts één voorbeeld van.

Lees verder
21 maart 2020

Hulde aan alle zorgers!

Het bestuur van SP bergen op Zoom wens iedereen heel veel sterkte toe in deze rumoerige tijd van onzekerheid en crisis. Daarnaast willen wij hierbij ook onze dank laten blijken.

Lees verder
21 januari 2020

Red de Jeugdzorg!

Foto: onbekend

In een rijk land als Nederland is het schandalig dat er jeugdzorginstellingen omvallen, zoals bijvoorbeeld De Hoenderloo-Groep. Er is genoeg geld, het gaat hierbij om politieke keuzes. Wij vinden het tijd dat er voor de jeugd gekozen gaat worden, want de jeugd is onze toekomst. Red de Jeugdzorg! 

Lees verder

SP kamerlid van Gerven spreekt op protestbijeenkomst van actiegroep "Red Bravis Nu!"

SP-Kamerlid Henk van Gerven is maandag 19 augustus een van de sprekers tijdens een thema-avond van de actiegroep Red Bravis Bergen in zaal Den Enghel in Bergen op Zoom.

Lees verder
24 oktober 2019

Landelijke stakingsdag in ziekenhuizen op 20 november

Foto: Ine de Waal / website NU'91 en NOS

Op woensdag 20 november leggen ziekenhuismedewerkers in het hele land hun werk neer in niet-spoedeisende zaken. Het is voor het eerst dat ze overgaan tot een landelijke staking. Ze willen een betere cao afdwingen bij hun werkgevers.

Lees verder

Actiegroep Red Bravis Bergen biedt petitie met 3500 handtekeningen tegen verdwijnen ziekenhuis aan

Bergen op Zoom zonder ziekenhuis, voor in elk geval 3500 mensen is het volstrekt ondenkbaar en onacceptabel. Zij zetten hun handtekening onder een petitie van de actiegroep 'Red Bravis Bergen'. Donderdagochtend werden die handtekeningen aangeboden aan het bestuur van het Bravis Ziekenhuis.

Lees verder

De oogst van de Bravis-onvrede: 3442 handtekeningen in één maand tijd

Het moet een ongemakkelijk moment zijn voor de Bravis-directie. Met spandoeken staan de demonstranten vóór de ingang van het ziekenhuis aan het Boerhaaveplein; een groep van acht activisten -voornamelijk SP-leden uit Bergen op Zoom en Tholen- hebben zich bij het ziekenhuis gemeld om een lijst met een krappe 3500 protesthandtekeningen aan te bieden. Ook SP-Kamerlid Henk van Gerwen en Provinciale Statenlid Nico Heijmans hebben zich bij het protest aangesloten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier