h

SP Bergen op Zoom zwengelt de discussie rond de sluiting van Bravis opnieuw aan.

23 april 2020

SP Bergen op Zoom zwengelt de discussie rond de sluiting van Bravis opnieuw aan.

Gisteren verscheen er op de website kijkopbergenopzoom.nl een opinistuk dat geschreven is door de SP Bergen op Zoom. De SP wil hiermee de discussie rond de sluiting van het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom weer opnieuw aanzwengelen.

Vorig jaar zijn er door de partij al succesen geboekt om dit onderwerp onder de aandacht te krijgen. Door de huidige sitiuatie is de discussie rondom dit onderwerp helaas min of meer op de achtergrond gekomen. Iets wat vooral juist nu met deze crisis een onderwerp van gesprek zou moeten zijn. Lees hieronder het opiniestuk via de link:

https://kijkopbergenopzoom.nl/opinie-sp-heropent-de-discussie-red-bravis-bergen/

Reactie toevoegen

U bent hier