h

SP Bergen op Zoom roept nogmaals op: meld onveilige situaties op het werk!

12 april 2020

SP Bergen op Zoom roept nogmaals op: meld onveilige situaties op het werk!

Foto: screenshot / zuidwesttv.nl

Afgelopen vrijdag is Niels Minnaard van de Bergse SP afdeling geïnterviewd over ons recent opgerichte Meldpunt Beschermingsmiddelen. Er is hier en daar toch wel wat mis en Niels vermoedt dat er nog meer aan de hand is.

Door het oprichten van het meldpunt met Niels als verzamelpunt en spil in dit onderzoek, is hem duidelijk geworden dat alles niet overal even goed gaat. Dit is uiteraard erg onwenselijk op dit moment en zodoende heeft hij nogmaals aan de bel getrokken. "Er is vast meer niet op orde en laat ons dit  alstublieft vooral weten! Anders kunnen wij er op lokaal of landelijk niveau niets aan veranderen." is zijn mening. Vandaar zijn oproep om deze eventuele wanstanden alsnog bij onze afdeling te melden. Bekijk hier de reportage met Niels waar hij alles zelf aan u uitlegd: 

https://www.zuidwesttv.nl/news/7554/148/SP-Bergen-op-Zoom-tientallen-meldingen-van-onveilige-werksituaties

Heeft u zelf iets te melden? Gebruik het formulier hieronder:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1d8h9i_rXGG1NkcGywZG205IXRbsuiKmpcH14WgPFIBwJkQ/viewform

 

Reactie toevoegen

U bent hier