h

Demonstratie tegen de kerncentrale Doel

21 januari 2016

Demonstratie tegen de kerncentrale Doel

Foto: SP

Demonstratie tegen de kerncentrale Doel. De organisatie was in handen van Patrick Nijssen van de SP Bergen op Zoom / Brabantse Wal.

Er waren verschillende sprekers. Cora Stolk sprak een tekst van onze man in de Prov. Staten van Brabant, Roy de Jonge. Hij was helaas verhinderd. Onze politieke vrienden van de Belgische PvdA waren ook van de partij alsmede Peter van den Ouden van Groen Links Bergen op Zoom. Ook de mensen van Vesta en de ons omliggende SP afdelingen gaven akte de présence. Iedereen moet zich bewust worden van de problemen met deze kerncentrale die slechts 20 km hemelsbreed verwijderd is van Bergen op Zoom. Verder moeten we niet vergeten dat er in Zeeland ook een kerncentrale (Borsele) staat die van dezelfde makelij en leeftijd is.

Reactie toevoegen

U bent hier