h

SP is weer terug in de raad

5 april 2018

SP is weer terug in de raad

Foto: carlo

Na jaren van afwezigheid is de SP weer terug in de gemeenteraad van Bergen op Zoom. Maar liefst 1292 mensen hebben in Bergen op Zoom op de SP gestemd, wat goed is voor 1 zetel. Raadslid Carlo van den Aarsen : ‘Het geeft aan dat er plek is voor de SP in onze gemeente, sterker nog, ik heb het gevoel dat de SP nog flink kan gaan groeien de komende jaren’. Van den Aarsen gaat een authentiek en onversneden SP geluid laten horen. ‘Betaalbare en fatsoenlijke woningen voor iedereen, geen marktwerking in de zorg en het behouden van voorzieningen in Bergen op Zoom, Lepelstraat en Halsteren.

Dit betekent niet dat Carlo van den Aarsen zich alleen in de raad gaat laten zien. Het is niet de werkwijze van de SP om zich enkel met de raad bezig te houden. Om te weten wat er leeft in de gemeente zal de SP zich moeten laten zien in de buurten. Dat wil zeggen dat de SP met mensen blijft spreken, blijft actie voeren en blijft buurten in de buurten. Carlo van den Aarsen: ‘Je hebt niks in de gemeenteraad te zoeken als je niet weet wat er leeft onder de mensen in Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat. Daarom zal de SP, met mij voorop, zoveel mogelijk op straat staan, ook buiten verkiezingstijd.’

Carlo van den Aarsen is te bereiken via cvdaarsen@sp.nl of 0646655966. Dus mochten er vragen of opmerkingen zijn, kun je Carlo van den Aarsen hier bereiken.

Reactie toevoegen

U bent hier