h

Ruim 2500 scholen doen mee aan de komende staking.

28 januari 2020

Ruim 2500 scholen doen mee aan de komende staking.

Foto: AOb

Er komt weer een staking in het onderwijs aan deze week en wel op 30 en 31 januari. Dat er ruim 2500 scholen uit het hele land hieraan meedoen is toch wel een duidelijk teken dat een salarisverhoging van 14% alleen niet genoeg is. Wij als SP steunen het personeel uit het onderwijs en wensen hen veel succes de komende dagen om hun standpunt duidelijk te maken.

De AOb (Algemene Onderwijsbond) is de grootste vankbond voor het onderwijs in Nederland. Zij behartigen de belangen van de werknemers in het onderwijs. De belangrijkste taak van het AOb is om er voor te zorgen dat de leden iedere dag hun werk goed kunnen doen, met de daarbij behorende professionele zeggenschap en arbeidsvoorwaarden.

Het AOb heeft voor de komende 2 stakingsdagen een landelijk programma opgezet vol marsen en manifestaties in verschillende steden. Wilt u zelf het onderwijs een warm hart toedragen dan zou dat kunnen door aan één van de geplande activiteiten mee te doen of bij te wonen. De weblink met het stakingsprogramma van het AOb staat hieronder voor u vermeld. Steun het onderwijs en strijd mee!

https://www.aob.nl/programma-staking2020/

Reactie toevoegen

U bent hier