h

Zeg NEE tegen het ontgassen van binnenvaartschepen en teken de petitie

21 januari 2020

Zeg NEE tegen het ontgassen van binnenvaartschepen en teken de petitie

Foto: onbekend / secure.avaaz.org

Weet u het nog? ons artikel over het varend ontgassen van schepen op de wateren bij ons in de buurt? Het is toch wel ernstig genoeg dat wij daarin iets in te brengen zouden moeten hebben. Nou.... dat is er dan ook intussen! Maakt u zich ook zorgen hierover? Teken de petitie en laat het weten!

Zoals wij al eerder eind vorig jaar hebben laten weten, zijn wij bezorgd over de manier waarop er op onze openbare wateren door schepen (die onderweg zijn van de ene naar de andere vracht) hun ruim ontgassen om schoon aan te komen op de laadbestemming. Het blijkt dat er meer mensen in Nederland bezorgd zijn over deze manier van doen. Daarom is er een Petitie gestart om hier een halt aan toe te roepen. Het is mogelijk om deze te tekenen via de volgende link:

https://secure.avaaz.org/nl/community_petitions/vvd_minister_cora_van_nieuwenhuizen_nee_tegen_gif_ontgassen_in_hollands_diep/

Hebt u het artikel gemist van varend ontgassen op deze site? Dit is de link naar het artikel:

https://bergenopzoom.sp.nl/nieuws/2019/12/varend-ontgassen-verboden-vanaf-zomer-2020

Reactie toevoegen

U bent hier