h

belangrijke HERHALING: echt waar ! 0% IS GENOEG. stop de huurverhoging

5 mei 2020

belangrijke HERHALING: echt waar ! 0% IS GENOEG. stop de huurverhoging

Foto: onbekend / depositphotos

Het begint bijna cliché te worden, maar in deze tijden van de coronacrisis zou het toch ondenkbaar zijn om zomaar ineens het dak boven je hoofd te verliezen, en dat omdat het simpelweg ineens onbetaalbaar is geworden door de huidige omstandigheden. Daarom roept Anja Goossens nogmaals iedereen die hiermee zit op, zijn of haar mening hierover te laten horen tegen deze wettelijke maar vooral belastende maatregel die al jaren op huurders wordt toegepast. Luister naar wat Anja hierover te zeggen heeft en maak daarna uw weloverwogen beslissing...

Als Anja u nu nog steeds niet helemaal heeft weten te overtuigd? Dan kunt u meer over dit onderwerp teruglezen via deze link die komt van SP Nederland: https://sp.nl/nieuws/2020/04/sp-start-actie-tegen-huurverhoging-0-is-genoeg

Steun deze aktie naar bevriezing van de huurverhoging! En als je goed naar Anja hebt geluisterd zitten er zelfs nog meer haken en ogen aan, die wij graag ook snel zouden willen gaan oplossen. Maar wat NU het meest belangrijkste is, dat is de stop van de jaarlijkse huurverhoging voor u! Wordt de huur voor u toch echt onbetaalbaar? Laat het ons dan weten en stop dit. Teken de petitie tegen de huurverhoging! Klik hieronder en doe het....

https://doemee.sp.nl/stop-de-huurverhoging
Foto: SP

Eerder nieuws van ons hierover gemist? Klik op onderstaande link:

https://bergenopzoom.sp.nl/nieuws/2020/04/sp-start-actie-tegen-huurverhoging-0-is-genoeg

Reactie toevoegen

U bent hier