h

Petitie aangeboden aan Dhr. Verbaal van HAPWestBrabant met een traktatie voor het personeel.

5 maart 2022

Petitie aangeboden aan Dhr. Verbaal van HAPWestBrabant met een traktatie voor het personeel.

Vandaag zijn enkele SP-ers, geïnteresseerden en 6 kandidaten van de kieslijst naar de HAP in Bergen op Zoom getrokken, om daar aan de directeur Dhr. Jan Verbaal van de HAPWestBrabant de voorlopige resultaten tot nu toe van onze petitie aan hem aan te bieden. Hij was bereid om deze van ons in ontvangst te nemen en heeft zelfs de tijd genomen om met ons hierover te spreken en uitleg te geven over de huidige stand van zaken. Het was een bescheiden bijeenkomst die volgens Dhr. Verbaal helemaal paste bij de omstandigheid voor de HAP op dat moment. Hij legt dit uit in de video...

Naast de petitie hebben wij het personeel van de HAP verwend met foto-cakejes, waar wij de boodschap "Jullie zijn TOP! BEDANKT" op hebben laten zetten, zodat ze tijdens hun drukte op dit moment van buitenaf onze oprechte waardering mogen voelen als verrassing. Besef: Zij staan nog steeds elke dag klaar voor iedereen die het nodig heeft.

Het liefst hadden wij het hen persoonlijk aangeboden, maar juist door de drukte op dit moment was dit niet mogelijk. Dhr. Jan Verbaal heeft het gebak voor hen in ontvangst genomen en hij zou er voor zorgen dat het op de juiste plaats terecht zouden komen. Dit staat helaas niet op foto, maar wel op de film.

Geniet alvast van deze beelden en weet dat met deze actie er al 5993 mensen de petitie getekend hebben. Deze actie is nog niet voorbij, want wij hebben met deze actie nog maar weinig mensen fysiek benaderd. De actiegroep heeft Dhr. Verbaal dan ook aangekondigd dat wij alle andere regio's nu ook ermee gaan benaderen om de behoefte naar een VOLWAARDIG ziekenhuis in Bergen op Zoom alsnog aan te kunnen tonen met deze petitie en het daarmee kunnen laten blijven gezien de tijd en zijn behoefte ernaar.

BEKIJK DE VIDEO

 

TEKEN DE PETITIE

https://bergenopzoom.sp.nl/bravis

BEKIJK DE FOTO'S OP FACEBOOK

Reactie toevoegen

U bent hier