h

Gemeente komt afspraak na over speeltuin Pater Dehonlaan.

16 februari 2023

Gemeente komt afspraak na over speeltuin Pater Dehonlaan.

19 oktober 2021 kroop Theo de Jong in de pen om vragen te stellen aan het college over de plotseling verdwijning van de  speeltuin aan de Pater Dehonlaan. Enkele weken laten ontvingen wij antwoorden hierop met vooruitzicht naar een nieuwe speeltuin in het voorjaar. Toch kwam die speeltuin niet en heeft onze fractie eind november 2022 opnieuw aan de bel getrokken om te vragen hoe dit zit.

Lees eerst het artikel over de vragen van november 2022

https://bergenopzoom.sp.nl/nieuws/2022/11/sp-fractie-stelt-opnieuw-vragen-over-speeltuin-pater-dehonlaan


Vandaag tijdens een rit door de Pater Dehonlaan hebben wij geconstateerd dat er een aannemer druk in de weer is met de bouw van nieuwe speeltoestellen. Dit is goed nieuws voor de kinderen die daar wonen en er bijna anderhalf jaar van verstoken zijn geweest. Het zijn mooie toestellen en de toestellen die al af zijn worden zichtbaar al goed gebruikt.

De redenen dat deze toestellen vertraagd zijn geplaatst kwam in eerste instantie door een planwijziging rondom de rioleringswerkzaamheden aan de  Antwerpsestraatweg maar ook door personele onderbezetting bij de gemeentelijke organisatie. Naar onze mening is de speeltuin in oktober 2021 veel te vroeg weggehaald door de gemeente maar we zijn nu blij met het resultaat na onze laatste oproep van november vorig jaar. Wij wensen de buurtkinderen veel speelplezier toe en danken de gemeente Bergen op Zoom voor haar inzet.

Vragen en antwoorden:

Reactie toevoegen

U bent hier